Verebélyi galuska

Adag: 4, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézség: Közepes

Elkészítés

A túrót áttörjük, liszttel, tojással, sóval összekeverjük. Fél óráig állni hagyjuk, majd evőkanállal a forró, sós vízbe galuskákat szaggatunk belőle. Amíg a tészta pihen, olajon megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, és a tűzállótál aljára először egy evőkanálnyit terítünk belőle. Erre szedjük a leszűrt galuska egy részét. Arra újra pirított hagyma kerül. Addig rétegezzük, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére is hagyma kerüljön. Végül meglocsoljuk tejföllel, és a forró sütőben átsütjük. Nem pirítjuk meg!

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.166.205.242 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »