Tejcsokoládés puding

Adag: 4, Elkészítési idő: 50 perc,

Elkészítés

Oldjuk fel a zselatint vízben. Forraljuk fel a tejet ánizzsal, hagyjuk 10 percig állni, majdv együk ki belőle az ánizst. Keverjük ki a tojássárgákat a cukorral, lassan öntsük a tejhez, majd gőz fölött kevergetve sűrítsük be. Ezután szórjuk bele az összetört csokoládét, olvasszuk fel, és tegyük az egészhez hozzá a zselatint. Ha kihűlt, keverjük hozzá a habbá vert tejszínt, és töltsük egy 1,5 literes kuglófformába. Legalább hat órán át hűtsük. Tálalás előtt pár pillanatra mártsuk forró vízbe, akkor ugyanis könynyebben kijön a formából.

 

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 23.20.165.182 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »