Szepesi aprópecsenye

Adag: 4, Elkészítési idő: 25 perc,

Elkészítés

A tarját vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, liszttel meghintjük, és a felforrósított olajba helyezzük, majd addig keverjük, amíg a nyersességét el nem veszíti. Rárakjuk a fűszereket, a szeletekre vágott gombát, és a lemosott, lehártyázott, felkockázott velőt. Átforgatjuk, és körülbelül 3-4 percig sütjük, végül besózzuk. Pirított petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.162.105.241 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »