Sonkával párolt süllő gyümölcsmártással

Adag: 4, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézség: Közepes

Elkészítés

A halszeletek mindegyikére egy-egy sonkát és hagymát teszünk, majd félbehajtjuk. Megszórjuk bazsalikommal és mandulával. A halszeleteket egy kivajazott tepsibe teszszük, borral és vízzel lelocsoljuk, majd alufóliával letakarva 160 fokos sütőben tizenöt percig sütjük. Az elkészült hal levét egy lábasba tesszük, amit borral, mézzel és egy csipetnyi sóval felforralunk, a tejszínnel kikevert keményítővel besűrítjük. A mártásba beletesszük a meghámozott gyümölcsöket, hozzáadjuk a citrom levét, és öt-nyolc percig kíméletesen forraljuk, hogy a gyümölcsök egyben maradjanak. A hallal együtt tálaljuk.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 23.20.165.182 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »