Rózsaszín habos sütemény

Adag: 4, Elkészítési idő: 50 perc, Nehézség: Közepes

Elkészítés

A tojásfehérjéket egy nagyobb edényben vízgőz felett kézihabverővel 10 percig verjük a porcukorral. Tovább verjük folyamatosan, és hozzáadjuk a 6 tojássárgáját, majd apránként a sütőporos pudingporokat. Addig verjük, amíg kemény habunk nem lesz. Előmelegített sütőben, zsírozott, lisztezett tepsiben 15 percig sütjük, mint a piskótát, körülbelül 190 fokon. Ha kihűlt, kettévágva megtöltjük a következő krémmel: a tejben a tojássárgáját, a vaníliás cukrot, a 2 evőkanál lisztet sűrű péppé főzzük. Ha kihűlt, habosra keverjük 10 dkg cukrozott margarinnal. Ezután a tetejére simítjuk a még meleg habot.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.147.237.64 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »