Málnaparfé

Adag: 4, Elkészítési idő: 30 perc,

Elkészítés

A tejszínt a cukorral verjük kemény habbá, majd dolgozzuk hozzá a joghurtot. A málnát engedjük kiolvadni, majd turmixoljuk össze. Egy kisebb, hasáb alakú sütőformát béleljünk ki sütőpapírral, és rétegezzünk az aljára egy réteget a tejszínes joghurtból, majd szűrjük rá a málnaturmixot, végül újra a habot. Az egészet legalább 6 órára tegyük fagyasztóba. Tálalás előtt borítsuk ki, és szeletelve, mélyhűtött málnaszemekkel kínáljuk.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.81.208.173 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »