Kesudiós uborkakrémleves

Adag: 4, Elkészítési idő: 30 perc,

Elkészítés

Az uborkát mosd meg és hámozd meg, ha epebántalmaid vannak neked vagy bármelyik vendégednek, csak a színében mutatkozik a különbség. Szeleteld fel három centis szeletekre, és a vízzel, fűszerekkel, fokhagymával tedd fel főni 15 percre. Ha megpuhult az uborka, tedd félre, hadd hűljön egy kicsit, hogy könnyebb legyen leturmixolni. Az olajban süsd meg pirosra a nagyjából összetört kesudiót, majd öntsd rá a jogurtot és tedd bele a cukrot. Amennyiben pörkölt-sózott kesudiót vettél, a pirítási fázist hagyd ki, és ügyelj arra, hogy a levesbe ne túlozd el a sót, mert a végén elsózhatod. A két maszlagot most öntsd egybea mixerbe, és pépesítsd.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.162.44.105 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »