Karajban párolt elzászi káposzta

Adag: 4, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézség: Közepes

Elkészítés

A szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk. Ráteszszük a megmosott savanyú káposztát. Babérlevéllel, borsikafűvel ízesítjük, ráöntjük a fehérbort, és 10-15 percig lassú tűzön pároljuk. Közben a húst felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk és besózzuk. A hússzeleteken elosztjuk a lecsepegtetett káposztás szalonnát,majd felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük, és visszatesszük a káposzta párolólevébe. Hozzáadjuk a megtisztított, vastagabb karikákra vágott sárgarépát, és azzal együtt 20-25 percig lassú tűzön pároljuk.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.226.179.247 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »