Harcsa sárgarépabundában

Adag: 4, Elkészítési idő: 85 perc,

Elkészítés

A halat leöblítjük, leszárogatjuk,majd a citromlével megöntözzük.A sárgarépát megtisztítjuk,lereszeljük. A bazsalikomot és a petrezselymet megmossuk, felaprítjuk, és a répával együtt a túróba keverjük. Megsózzuk, a borssal fűszerezzük. Egy tűzálló tálat a vajjal kikenünk, a halszeleteket belefektetjük, majd a túrós masszátelosztjuk rajtuk. 200 fokra előmelegítet tsütőbe toljuk, és 20 perc alatt ropogósra sütjük. Párolt rizzsel és friss salátával tálaljuk.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 23.20.165.182 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »