Hagymalekvár

Adag: 6, Elkészítési idő: 90 perc,

Elkészítés

Az olajon felolvasztjuk a barna cukrot, majd hozzáadva a vörösbort sziruppá forraljuk. Beletesszük az apróra vágott hagymát, babérlevelet,és fedő alatt addig pároljuk, míg teljesen össze nem fonnyad. Sóval és ecettel ízesítjük. Majd fedő nélkül, folyamatos keverés mellettel párologtatjuk belőle a felesleges vizet, amíg dzsem állagú nem lesz. Ha kész, lehet is turmixolni, és forrón üvegekbe rakjuk. Nagyon finom pirítósra kenve, sajtokhoz, szárnyas májhoz, sertéssültekhez.

 

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 23.20.165.182 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »