Gyergyócsomafalvi poékaleves

Adag: 4, Elkészítési idő: 95 perc,

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát egy kanál zsírban megpároljuk, paprikázzuk, belerakjuk a kiskockákra vagy darabokra vágott húst, és pároljuk. Amikor puhulni kezd, hozzáadjuk a felszeletelt zöldséget, sót, borsot, babérlevelet, az elõzõleg kissé kiáztatott asztalt szilvát, kicsit még pároljuk, aztán felengedjük forró vízzel, és puhára fõzzük. A lisztbõl egy kanál zsírral vékony, világos, paprikás rántást készítünk, és berántjuk.Apró lisztgaluskát fõzünk bele, és tejföllel tálaljuk.

 

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.226.179.247 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »