Döner kebab

Adag: 1, Elkészítési idő: 30 perc,

Elkészítés

A csíkokra metélt káposztát az ecettel és csipetnyi sóval jól átgyúrjuk. A feldarabolt paradicsomot és uborkát a káposztával összekeverjük. Majd sózzuk és borsozzuk. A félbevágott vöröshagymát vékonyan felszeleteljük, majd szétszedjük. A húst vékony csíkora metéljük, és a felhevített olajon ropogósra sütjük. Sóval, borssal és chiliporral ízesítjük. Ezután a peperonikat félbevágjuk. A finomra felaprított fokhagymát a joghurttal meg a majonézzel összekeverjük, és sózzuk, borsozzuk. A pitákat félig bevágjuk. Utána a kenyeret négy részre osztjuk, és mindegyikbe zsebet vágunk. A húscsíkokat a peperonival meg a káposztasalátával összekeverjük, és a pitákba töltjük. Végül fokhagymás mártást merünkrá. A hagymacsíkokkal megszórva kínáljuk.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.162.44.105 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »