Csirke főzőkolbásszal, kaporral és sajttal

Adag: 6, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézség: Közepes

Elkészítés

A csirkemellet felszeleteljük és kiklopfoljuk, mindkét oldalát megszórjuk ételízesítővel. Egy nagy, téglalap alakú jénaiban elkenjük a margarint, és a csirkemellel befedjük. Felverünk egy tojást, elosztjuk a csirkemellen, majd befedjük főzőkolbász-karikákkal és reszelt sajttal. Megint befedjük csirkemellel, tojással, sajttal, és megszórjuk az összedarabolt kaporral. Ismét csirkemell jön, tojás, kolbász, reszelt sajt. A tetejére csirkemell kerül, amit tejföllel fedünk be, és bőven reszelünk rá sajtot. Sütőben szép pirosra sütjük a tetejét. (Ha a hús alatt lélenne, le kell önteni róla.) Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.159.94.253 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »