Burgonya füstölt hússal

Adag: 6, Elkészítési idő: 110 perc,

Elkészítés

Nagyszemű burgonyákat leforrázunk, megsózunk, és félkészre főzünk. Meghámozzuk, egyik felét levágjuk, és belsejét kivájjuk. A füstölt húst apróra vágjuk, a szalonnát megolvasztjuk, a pörcöt újhagymával meghintjük. A salátaleveleket megmossuk, apróra vágjuk, megsózzuk, összekeverjük a hagymás pörccel, és ecetet öntünk hozzá. Ezzel a keverékkel megtöltjük a burgonyákat, és a másik felükkel befedjük. A töltött burgonyákat tűzálló tálba rakjuk, zsiradékot teszünk alá, és forró sütőben megsütjük. Amikor a burgonya megpirult, kaporral, hagymával meghintjük, tejföllel leöntjük, és készre pároljuk. Forrón tálaljuk.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.224.197.86 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »