Almás, csirkemájas serpenyős

Adag: 4, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézség: Közepes

Elkészítés

A csirkemájat megtisztítjuk, és két darabba vágjuk, a cikkekre vágott hagymával olajon megpirítjuk. Borsozzuk, majd az almát és a fehérbort hozzáadjuk, készre pároljuk. Utólag sózzuk, és szórjuk meg petrezselyemmel. Burgonyakörettel tálaljuk.

Még több recept ezekkel a hozzávalókkal:

 

Vélemények, visszajelzések1 visszajelzés


1.
Gyenge | konyhabubus (2012.06.17. 13:19)

Érdekes recept hanyagul leírva.
Minden gyerek tudja, hogy a szárnyasmájakat nyugodtan sózhatjuk főzés közben, csak a recept leírója nem.
Az almának ma több mint 7000 fajtája létezik, ezért alapkövetelmény, hogy leírjuk milyet
ajánlunk a főzéshez.


Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a recepttel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.147.237.64 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot

Kemencés-narancsos kacsa

Közepes
Elkészítési idő: 90 perc

Mediterrán palacsintatorta

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Tonhalszeletek sajttal és gombával

Egyszerű
Elkészítési idő: 60 perc

Nagyi krémese

Egyszerű
Elkészítési idő: 90 perc

Szivárványszelet

Nehéz
Elkészítési idő: 130 perc

Sajtos kosárka

Egyszerű
Elkészítési idő: 80 perc

További receptek »